Automatische Herhaalservice – Maarnse Apotheek – Maarn

Maarnse Apotheek

Maarnse Apotheek

De Maarnse Apotheek is een zelfstandige apotheek in het gezondheidscentrum Maarn horende bij de Doornse Apotheek in Doorn. Wij hebben hierdoor maar een kleine voorraad. Bestel tijdig zodat wij het in onze andere vestiging centraal kunnen klaar maken.

vragen?

Uw apotheek in Maarn

Onze apotheek vindt het belangrijk dat de patiënt goed begeleid wordt. Met vragen kunt u op verschillende manieren bij ons terecht: via de website, telefonisch en via persoonlijk contact in de apotheek. Voor achtergrondinformatie over bijvoorbeeld medicijnen, de bijwerkingen, aandoeningen kunt u ook terecht op onze website.

Automatische Herhaalservice

Al uw medicatie op tijd in huis.

Wellicht is het u ook wel eens overkomen dat u net een geneesmiddel heeft opgehaald, en er vervolgens een paar dagen later achter komt dat een ander middel ook op is. Of dat er een geneesmiddel ontbreekt in uw bestelling. Met de herhaalservice zorgt de Maarnse Apotheek ervoor dat uw medicatie op tijd klaar ligt en dat uw medicatie synchroon loopt.

Voor wie is het?

De automatische herhaalservice is zowel geschikt voor mensen met veel medicijnen als met weinig medicijnen. Het gaat dan echter alleen om de chronische medicatie, het geldt dus niet voor medicijnen die u zo nodig gebruikt of voor zelfzorgmedicatie.

Hoe werkt het?

U kunt zich aan de balie aanmelden, of via de pagina vragen op deze website. Wij bespreken tijdens een intake met u welke medicijnen in de herhaalservice worden opgenomen. Aan de hand van de voorraad die u nog heeft van elk medicijn wordt een datum van eerste levering afgesproken. Wij synchroniseren uw medicatie door indien nodig hoeveelheden bij te leveren totdat u van elk medicijn dezelfde voorraad heeft die voldoende is tot de startdatum van de automatische leveringen.
Voor elke levering vragen wij een recept aan bij uw huisarts.
Wij leveren normaal gesproken in hoeveelheden voor 3 maanden.
Wanneer de medicijnen door een specialist worden voorgeschreven dient u zelf voor recepten te zorgen. Het is dan handig om aan uw specialist een “jaarrecept” te vragen. Dan kunnen wij een jaar lang leveren zonder dat er steeds nieuwe recepten aangevraagd hoeven te worden.

Wijzigingen in de medicatie.

Wijzigingen in uw medicijngebruik dient u altijd aan ons door te geven. Wij zorgen ervoor, ook bij nieuwe medicatie, dat u voldoende medicijnen meekrijgt tot de volgende automatische levering. Vanaf dan kan de nieuwe dosering, of het nieuwe geneesmiddel meedraaien in de automatische herhaalservice.

Levering.

Indien uw e-mailadres bij ons bekend is krijgt u van ons een bericht wanneer uw medicatie klaar staat. In het algemeen is dat minimaal 2 weken voordat uw medicatie op is. De medicatie kan ook in de 24 uurs afhaalautomaat gezet worden. Hiervoor kunt u zich aan de balie aanmelden.