Herhaalrecepten – Maarnse Apotheek – Maarn

Maarnse Apotheek

Maarnse Apotheek

De Maarnse Apotheek is een zelfstandige apotheek in het gezondheidscentrum Maarn horende bij de Doornse Apotheek in Doorn. Wij hebben hierdoor maar een kleine voorraad. Bestel tijdig zodat wij het in onze andere vestiging centraal kunnen klaar maken.

vragen?

Uw apotheek in Maarn

Onze apotheek vindt het belangrijk dat de patiënt goed begeleid wordt. Met vragen kunt u op verschillende manieren bij ons terecht: via de website, telefonisch en via persoonlijk contact in de apotheek. Voor achtergrondinformatie over bijvoorbeeld medicijnen, de bijwerkingen, aandoeningen kunt u ook terecht op onze website.

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunt u aanvragen via het patiëntenportaal. In het patiëntenportaal kunt u in een beveiligde omgeving eenvoudig medicatie bestellen, uw meditatieoverzicht bekijken en kunt u ook gebruik maken van andere services. Om gebruik te maken van het portaal moet u een account aanmaken. Nadat u een account heeft aangemaakt zullen wij deze zo spoedig mogelijk voor u koppelen. Let op, nadat wij u gekoppeld hebben kunt u pas gebruik maken van het Patiëntenportaal.