Herhaalrecepten – Maarnse Apotheek – Maarn

Maarnse Apotheek

Maarnse Apotheek

De Maarnse Apotheek biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in het gezondheidscentrum, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

vragen?

Uw apotheek in Maarn

Onze apotheek vindt het belangrijk dat de patiënt goed begeleid wordt. Met vragen kunt u op verschillende manieren bij ons terecht: via de website, telefonisch en via persoonlijk contact in de apotheek. Voor achtergrondinformatie over bijvoorbeeld medicijnen, de bijwerkingen, aandoeningen kunt u ook terecht op onze website.

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunt u aanvragen via het patiëntenportaal. In het patiëntenportaal kunt u in een beveiligde omgeving eenvoudig medicatie bestellen, uw meditatieoverzicht bekijken en kunt u ook gebruik maken van andere services. Om gebruik te maken van het portaal moet u een account aanmaken. Nadat u een account heeft aangemaakt zullen wij deze zo spoedig mogelijk voor u koppelen. Let op, nadat wij u gekoppeld hebben kunt u pas gebruik maken van het Patiëntenportaal.