MAATREGELEN IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS – Maarnse Apotheek – Maarn

Maarnse Apotheek

Maarnse Apotheek

Raadhuislaan 3 3951CH Maarn Tel:0343-443081 Fax:0343-442188

Welkom op de website van de Maarnse Apotheek

MET INGANG VAN 23-3-2020 ZIJN WIJ VAN 12-14 UUR GESLOTEN!
Dit biedt ons de mogelijkheid om de receptenstroom bij te werken en te lunchen zodat we om 14 uur weer voor u klaarstaan.

LEES HIER WELKE ANDERE MAATREGELEN WIJ HEBBEN GENOMEN IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS.

Welkom op de website van de Maarnse Apotheek. U kunt op onze website 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid. Ook hebben wij een uitgebreide zelfzorgwijzer online met advies over het gebruik van vrij verkrijgbare zelfzorgmiddelen bij een aantal veel voorkomende aandoeningen.

Via de website kunt u bovendien vragen stellen.

Via onze medicijnkluisjes kunt u buiten onze openingstijden uw medicijnen ophalen.
Nu de vrees voor het Corona virus toeneemt zijn de medicijnkluisjes natuurlijk de ideale manier om uw herhaalmedicatie veilig op te halen zonder persoonlijk contact en zonder in de wachtruimte tussen meerdere mensen te staan. U kunt zich in de apotheek hiervoor aanmelden.

 

MAATREGELEN IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS

Ook in de apotheek dienen we rekening te houden met de strenge voorzorgen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

  1. We vragen u NIET naar de apotheek te komen wanneer u hoest of koorts heeft.
  2. We verzoeken u afstand tot de balie te houden om contact met onze medewerkers te minimaliseren.
  3. Wanneer er al 4 wachtenden voor u zijn vragen we u later terug te komen of buiten te wachten.
  4. Betalingen ontvangen we bij voorkeur per PIN. Is dat niet mogelijk, leg dan het geld op de balie. Het wisselgeld zal dan ook op de balie worden gelegd om hand tot hand contact te vermijden.
  5. Verstrekken van herhaalmedicatie doen we bij voorkeur via onze medicijnkluisjes. U kunt zich hiervoor aanmelden in de apotheek.
  6. U kunt niet wachten op het klaarmaken van herhaalmedicatie. Kom pas nadat u een afhaalbericht hebt ontvangen. Indien u in de apotheek komt en het ligt nog niet klaar, vragen wij u dan ook om later terug te komen, om het aantal wachtenden in de apotheek zo klein mogelijk te houden.
  7. Bestel niet vast “voor de zekerheid” wanneer u nog voldoende voorraad heeft. Wij willen onze beschikbare capaciteit volledig inzetten voor mensen die nieuwe medicatie krijgen en voor degenen wiens voorraad binnenkort op is.

Ons team dankt u voor uw begrip en medewerking.