Maatregelen i.v.m. het Coronavirus. – Maarnse Apotheek – Maarn

Maarnse Apotheek

Maarnse Apotheek

De Maarnse Apotheek is een zelfstandige apotheek in het gezondheidscentrum Maarn horende bij de Doornse Apotheek in Doorn. Wij hebben hierdoor maar een kleine voorraad. Bestel tijdig zodat wij het in onze andere vestiging centraal kunnen klaar maken.

vragen?

Uw apotheek in Maarn

Onze apotheek vindt het belangrijk dat de patiënt goed begeleid wordt. Met vragen kunt u op verschillende manieren bij ons terecht: via de website, telefonisch en via persoonlijk contact in de apotheek. Voor achtergrondinformatie over bijvoorbeeld medicijnen, de bijwerkingen, aandoeningen kunt u ook terecht op onze website.

Maatregelen i.v.m. het Coronavirus.

Ook in de apotheek dienen we rekening te houden met de strenge voorzorgen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

  1. We vragen u NIET naar de apotheek te komen wanneer u hoest of koorts heeft.
  2. We verzoeken u afstand tot de balie te houden om contact met onze medewerkers te minimaliseren.
  3. Wanneer er al 3 wachtenden voor u zijn vragen we u later terug te komen of buiten te wachten.
  4. Betalingen ontvangen we bij voorkeur per PIN. Is dat niet mogelijk, leg dan het geld op de balie. Het wisselgeld zal dan ook op de balie worden gelegd om hand tot hand contact te vermijden.
  5. Verstrekken van herhaalmedicatie doen we bij voorkeur via onze medicijnkluisjes. U kunt zich hiervoor aanmelden in de apotheek.
  6. U kunt niet wachten op het klaarmaken van herhaalmedicatie. Kom pas nadat u een afhaalbericht hebt ontvangen. Indien u in de apotheek komt en het ligt nog niet klaar, vragen wij u dan ook om later terug te komen, om het aantal wachtenden in de apotheek zo klein mogelijk te houden.
  7. Bestel niet vast “voor de zekerheid” wanneer u nog voldoende voorraad heeft. Wij willen onze beschikbare capaciteit volledig inzetten voor mensen die nieuwe medicatie krijgen en voor degenen wiens voorraad binnenkort op is.

Ons team dankt u voor uw begrip en medewerking.