Medicijnkluisjes – Maarnse Apotheek – Maarn

Maarnse Apotheek

Maarnse Apotheek

De Maarnse Apotheek is een zelfstandige apotheek in het gezondheidscentrum Maarn horende bij de Doornse Apotheek in Doorn. Wij hebben hierdoor maar een kleine voorraad. Bestel tijdig zodat wij het in onze andere vestiging centraal kunnen klaar maken.

vragen?

Uw apotheek in Maarn

Onze apotheek vindt het belangrijk dat de patiënt goed begeleid wordt. Met vragen kunt u op verschillende manieren bij ons terecht: via de website, telefonisch en via persoonlijk contact in de apotheek. Voor achtergrondinformatie over bijvoorbeeld medicijnen, de bijwerkingen, aandoeningen kunt u ook terecht op onze website.

Medicijnkluisjes

Medicijnkluisjes

Uw geneesmiddelen afhalen wanneer het u uitkomt. Dat kan bij uw apotheek. Niet afhankelijk zijn van openingstijden en uw medicijnen ophalen wanneer het u uitkomt. 24 uur per dag 7 dagen per week.

Het idee is eenvoudig. Wij plaatsen de klaargemaakte medicijnen voor u in het kluisje en u ontvangt een e-mail met een unieke code. Voer de juiste code in en de automaat geeft uw medicijnen uit. U haalt uw geneesmiddelen dus op wanneer het u uitkomt. Ook buiten onze reguliere openingstijden. Uitgezonderd zijn de koelkastartikelen , deze kunnen helaas niet in het kluisje. Lijkt u een medicijnkluisje handig?  Neem dan contact met ons op via het vragen formulier op onze website.