Medicijnkluisjes – Maarnse Apotheek – Maarn

Maarnse Apotheek

Maarnse Apotheek

De Maarnse Apotheek biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in het gezondheidscentrum, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

vragen?

Uw apotheek in Maarn

Onze apotheek vindt het belangrijk dat de patiënt goed begeleid wordt. Met vragen kunt u op verschillende manieren bij ons terecht: via de website, telefonisch en via persoonlijk contact in de apotheek. Voor achtergrondinformatie over bijvoorbeeld medicijnen, de bijwerkingen, aandoeningen kunt u ook terecht op onze website.

Medicijnkluisjes

Medicijnkluisjes

Uw geneesmiddelen afhalen wanneer het u uitkomt. Dat kan bij uw apotheek. Niet afhankelijk zijn van openingstijden en uw medicijnen ophalen wanneer het u uitkomt. 24 uur per dag 7 dagen per week.

Het idee is eenvoudig. Wij plaatsen de klaargemaakte medicijnen voor u in het kluisje en u ontvangt een e-mail of sms met een unieke code. Voer de juiste code in en de automaat geeft uw medicijnen uit. U haalt u geneesmiddelen dus op wanneer het u uitkomt. Ook buiten onze reguliere openingstijden. Uitgezonderd zijn de koelkastartikelen , deze kunnen helaas niet in het kluisje. Lijkt u een medicijnkluisje handig?  Neem dan contact met ons op via het vragen formulier op onze website.